?In atelier
Agentie de copywriting

Dacă te aştepţi să găseşti aici cei 1,000 de spiriduşi care să meşterească de zor pentru a fabrica lucruri bizare… ei bine, nu îi vei găsi.

Este un atelier în care în loc de daltă folosim ingeniozitate. Ciocanul şi nicovala sunt înlocuite de multă muncă. Iar metalul este înlocuit de cuvinte. Meşterim, dar ceea ce obţinem sunt propoziţii, fraze, texte care încearcă să spună povestea produsului tău.

Ai nevoie de texte? Atunci, probabil ai ajuns în locul potrivit!

Pentru că, dacă vrei să vinzi, ai nevoie de cuvinte. Dacă vrei sa atragi atenţia, poţi folosi imagini sau sunete. Însă dacă vrei să rămâi în mintea consumatorilor tăi, dacă vrei să convingi, alege cu grijă cuvintele pe care vrei să le foloseşti.

Mesajul tău trebuie deopotrivă să stârnească curiozitatea, să fie atractiv, convingător şi să îndemne la acţiune. Mesajul tău trebuie să spună povestea produsului pe care vrei sa îl vinzi.

Ai nevoie de texte? Pentru site-ul tău, pentru un pliant de promovare, pentru o reclamă Adwords, pentru o prezentare, un headline pe un plic sau poate pentru o scrisoare? Scrie-ne!

Scrie-ne şi noi îţi vom trimite propunerile noastre pe care le putem testa împreună în campaniile tale. Exact. Dacă şi tu eşti de acord, testăm. Pentru că niciodată nu poţi şti cu siguranţă ce modalitate de abordare funcţionează mai bine.

Un headline poate atrage de 10 ori mai mulţi prospecţi decât un altul chiar dacă nu ai fi pariat niciodată pe el. O ofertă se poate dovedi de 5 ori mai eficientă decat o altă ofertă pe care ai fi declarat-o la început ca fiind câştigătoare. Un Post Scriptum îţi poate întoarce mai multe răspunsuri decât o simplă semnătura în josul paginii. Pentru că ultimul cuvânt îl are cel care cumpără.

Nu poţi ştii niciodata dacă ideile tale, aşa cum le-ai conceput, au acelaşi sens pentru cel care le vede (uneori), le citeşte şi (rareori) le înţelege.

De aceea testăm. Totul. Sau cel puţin ceea ce poate fi testat. Până când găsim acel mix de cuvinte care să producă scânteia ce dă naştere impulsului de a cumpăra. Acel mix de cuvinte care generează cele mai bune rezultate.

Pentru că totul se bazează pe rezultate. Iar când vine vorba de vânzări, cuvintele nu fac excepţie.

Când poţi considera un text ca fiind bun? Atunci când produce rezultatele aşteptate: captarea atenţiei, generarea feedback-ului şi a vânzărilor dorite. Şi abia atunci când acestea sunt pe măsura aşteptărilor, putem fi mulţumiţi. Împreună cu tine.

Eşti convins că poţi să vinzi mai mult dar nu ştii cum să îţi abordezi clienţii? Cuvintele nu ţi se potrivesc mereu aşa cum ţi-ai dori? Intră aici şi vezi ce îţi propunem.

Sau poate vrei doar să vezi dacă am putea să venim cu ceva mai bun? Idei proaspete? Mesaje care să provoace? Ne plac provocările. Aruncă-ne mănuşa! (No strings attached)

Ce avem nevoie de la tine? Să ştim cât mai multe despre:

- Produsul pe care îl vinzi. Nimeni nu îl cunoaşte mai bine decât tine. Tu ne poţi spune care sunt punctele forte şi punctele slabe. De ce îl cumpără clienţii şi de ce nu. Cum este piaţa. Şi multe altele. Iar dacă nu ştii aceste lucruri în detaliu, le putem afla împreună.

- Oferta Ta. Doar tu decizi cât de mult doreşti să obţii prin vânzarea produsului tău. Şi mai ales cum poţi să faci oferta ta de nerefuzat. Iar dacă nu eşti hotărât, sau nu ştii ce poate atrage cel mai mult un client, putem descoperi împreună.

- Mixul de Comunicare. Tu ne poţi spune unde, când şi cui vrei să comunici. Dar dacă nu ai încă un plan bine stabilit, putem să îl punem la punct împreună.

Odată având materialul de lucru la dipoziţie, ne apucăm de lucru.

Trăim într-o lume în care abundă imaginile şi sunetele. Însă ce ar însemna acestea fără cuvintele care să le depene povestea?

Se spune ca o imagine poate spune mai mult decât 1,000 de cuvinte. Aşa este. Dar cele „1,000 de cuvinte” au fost deja spuse. Când? Într-o altă pagină a vieţii, într-un alt context, în zeci de alte ştiri, articole sau sunt întipărite adânc în conştiinţa noastră.

Vrei ca o simplă imagine a produsului tău să vorbească? Atunci ai nevoie de cuvintele care să îi spună povestea.

Sună la 0721.065.348 sau trimite-ne un email pe adresa office@atelieruldecuvinte.ro.
Răspundem la fel de repede mesajelor care conţin doar un cuvânt (“DA”, “INTERESAT” sau “ACUM”) sau mesajelor care conţin oricât de multe cuvinte consideri de cuviinţă.

PS: Oricare ar fi produsul pe care îl vinzi, el poate fi vândut mai mult, mai des şi mai profitabil! Este doar o chestiune de ... cuvinte.

PPS: Nu uita să arunci o privire aici pentru a vedea oferta specială.

Scriem texte. Ai nevoie de texte?

Atelierul de cuvinte

0733.814.711
office@atelieruldecuvinte.ro

"If you are trying to decide between a few people to fill a position, always hire the better writer. It doesn't matter if that person is a designer, programmer, marketer, salesperson, or whatever, the writing skills will pay off."

Getting real book. Author: 37 signals